Čiščenje sanitarij je ključnega pomena za zdravje ustanove

Skrb za čiščenje sanitarij je iz leta v leto na prvem mestu pri vzdrževanje stavb, saj so javne sanitarije primarni vir bakterij v zgradbi. V resnici ne morete imeti resnično zdrave zgradbe brez higiensko očiščenih sanitarij.

Čiščenje sanitarij

  1. Klice in bakterije, ki povzročajo bolezni, lahko živijo na površinah več tednov, če niso pravilno očiščene.
  2. Mesto, ki ga krpa ne more doseči – vogali ujamejo nečistoče iz krp in puščajo kolobar umazanije in klic.
  3. Draga sanitarna oprema in površine pomenijo, da je izgradnja stranišča najdražja na kvadratni meter v stavbi, istočasno pa glavni vir pritožb zaradi slabe čistoče.
  4. Ohranjanje čistih in suhih tal preprečuje neprijetne vonjave in zmanjša tveganje za nesreče pri zdrsu in padcu.
  5. Straniščne školjke so opozorilni znak umazanega stranišča in vsako splakovanje lahko aerosolno širi bakterije.

Težava s krpami

Tradicionalne krpe slabo opravijo čiščenje sanitarij. Namesto da bi odstranili umazanijo, bakterije in druge onesnaževalce, se s krpami le širijo. Poleg tega čiščenje s krpami obremenjuje sklepe med uporabo, kar pogosto vodi do poškodb zaradi ponavljanja gibov. Kaivac oblikuje opremo za čiščenje sanitarij, ki temeljito odstrani umazanijo in s tem odstrani vonjave ter zmanjša tveganje za bolezni. Neodvisni laboratorijski testi dokazujejo, da so čistilni stroji Kaivac do 60-krat učinkovitejši pri odstranjevanju bakterijske kontaminacije kot krpe. S krpami bolj raznašamo onesnaževalce, kot pa jih odstranimo.

Ne čistite s tradicionalno opremo, uporabite Kaivac.

Čistilni stroji Kaivac ne samo da bolje čistijo, ampak tudi zmanjšujejo stroške dela, kemikalij in opreme, hkrati pa dvigujejo moralo in podobo delavcev. Sistemi za čiščenje brez dotika združujejo samodejno doziranje kemikalij, visokotlačni čistilnik in močan mokri sesalnik v en sam integriran sistem. Doziranje kemikalij zagotavlja natančno redčenje in prihranek do 90%.

Stroji Kaivac tudi dramatično povečajo produktivnost v primerjavi z običajnimi metodami čiščenja. Po podatkih ISSA čiščenje stranišča traja v povprečju tri minute. Vendar pa so v mnogih sanitarijah Kaivac sistemi ta čas skrajšali na eno minuto, tako da so površine v tretjini časa bleščeče čiste.

Poleg tega se delavcem ni več treba plaziti po tleh stranišča ali ročno brisati straniščnih školjk in ostalih površin. Ergonomski sistemi tudi pustijo tla popolnoma suha, kar zmanjšuje tveganje poškodb zaradi zdrsa. Ne glede na postavo ali fizične sposobnosti Kaivac čistilni sistemi omogočajo delavcem globinsko čiščenje površin in opreme, hkrati pa dajejo vedno enake, zdrave rezultate.

Poglejte Kaivac čistilni sistem za sanitarije v akciji

KORISTNE INFORMACIJE:

Čistilni stroji | Industrijski sesalci | Pometalni stroji